Pantene Aqua Light - šampon i regenerator utisci

By Saranella - април 13, 2017



Pozdrav devojke :)
Danas vam opet dolazim s' recenzijom.Do sada na blogu uopste nismo pisali o nezi kose,uopsteno o kosi,mada sam ja postala zaludjenik oko toga.Te samponi,maske,ulja,preparati...To mi je trenutna opsesija!Kada budem totalno zadovoljna izgledom svoje kose,radiću post na temu moje nege,tj. Sta sam koristila.No,predjimo na recenziju

Glavna karakteristika moje kose je ta da se brzo masti.Sa,takoreći 'običnim' samponima je za 3 dana izgledala kao da sam se polila uljem,ali bukvalno.Ni Schwarzkopf,Head & Shoulden,pa ni Loréal nisu zadovoljiji potrebe moje kose.Dosta šampona sam isprobala,ali Panten nikad.Bio je malcice skuplji od gore navedenih,a mislila sam da je  'ucinak' isti,te ga nikad nisam ni kupila,sve dok ga nisam ugledala na policama supermarketa i to na akciji.


Drage moje,ja sam se odusevila!Posle kupovine ovog spoja,pazarila sam i Pantene arganovo ulje za kosu koje cudesno mirise!


Pantene Pro•V Aqua Light sampon dolazi u simpaticnoj ambalazi od 250ml.Namenjen je za kosu koja se brzo masti,kakva moja i jeste.Nakon 2 dana od pranja bi vec licilo kao da je nisam prala 5 dana,stoga mi je ovaj sampon bio prekopotreban!


Verujem da sve devojke 'samponiraju' kosu dva puta,kako bi se dobro oprala.Dakle,potrebno je dva puta samponirati kosu kako bi bila cistija.I upravo iz onog razloga sto mi se kosa brzo masti,pocela sam da je perem dva puta nedeljno,sto preporucujem svima vama koji to jos ne radite!
Kada kosu operete ovim samponom,ne samo da je cistija,meka,puna volumena i mirisna,vec ona ostaje cista i do 4 dana.

                               sastojci

Sampon zaista dugo traje jer je potrebna vrlo mala kolicina da bi se kosa oprala.Peni nenormalno,sto mi se i dopada :D.


Dakle eto,samo reci hvale imam za ovaj sampon,nisam mu nasla ni jednu manu!Predivno mirise,i miris na kosi ostaje kratko,sto mu i ne mogu zameriti.



Pantene Pro•V Aqua Light balzam za kosu takodje dolazi u simpaticnoj ambalazi,od 200ml.Namenjen je tankoj kosi koja se brzo masti.Ima takodje predivan miris,slatkast,kao neke decije zvake :)


Regenerator kosi daje mekocu,a primetila sam i sjaj.Takodje,potrebna vam je mala kolicina kako bi naneli proizvod na celu kosu.


Moja kosa bas i nije tanka,s' tim nemam problema,tako da vam po pitanju toga ne mogu nista reci.

                                sastojci



Celokupan utisak je odlican!Ova dva malisana zajedno kosu ucjne mekom,sjajnom i cistom i do 3-4 dana!
Cene za regenerator je oko 349din,a za sampon oko 379din,tako nesto :D


Zaista odlican spoj,meni veoma odgovara!
Nisam mislila da su Pantene proizvodi za kosu toliko kvalitetni,no sada sam se i uverila.
Cena se mnogo ne razlikuje u odnosu na Head&Shouldens,Schwarzkopf,Garnier (govorim i pojedinim kolekcijama ovih brendova koje sam isprobala,ne o svim) ali je ucinak zaista bolji.
Za navedene marke,govorim o pojedinim kolekcijama koje sam probala,bilo je i izuzetaka koji su su se dobro pokazali.Mozda nekome njihovi samponi odgovaraju,ali kod mene se i nisu bas proslavili.   :)

Hvala vam na citanju,cmok :D


  • Share:

You Might Also Like

0 коментара